Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonyi-Vándor Túralak és Kemping

Szálláshely

Vendégház

Kedves Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztel az érdeklődésével és reméljük, hogy jól fogja magát érezni nálunk! Kérem vegye figyelembe, hogy vendégházunk teljesen új építésű, ezért előfordulhatnak még hiányosságok a felszereltségszintje és a honlap tartalma között az első időszakban. Előre is szeretnénk elnézésüket kérni, amennyiben nem sikerülne mindent a helyére tenni, mire Ön ideérkezik hozzánk. Cserébe egy nagyon kedvező bevezető árral szeretnénk kárpótolni Önöket, és bízunk benne, hogy pihenésük így is aktív és felejthetetlen lesz!

A vendégház bemutatása néhány szóban...

A 36 fő befogadására képes Bakonyi-Vándor vendégház a Bakonyban, Bakonyszentlászló település központjában található a Bakonyszentlászlót - Vinye településsel összekötő út mellett a Cuha patak völgyét elérő turistajelzés közvetlen közelében. Vendégházunkkal szerettünk volna egy új irányzatot - minőséget- is elindítani a bakancsos és kerékpáros turisták számára, mely a természet adta kitűnő lehetőségeket párosítja egy kellemes és környezetbarát szálláslehetőséggel. Vendégházunk mellett lehetőség van egy kicsi apartman bérlésére is, mely az elődeink által ránk hagyományozott nyárilakból lett kialakítva, meghagyva a terméskő adta szilárd alapokat és falazatot.

Kemping

Aki szereti, ha ébredéskor madárcsicsergés kelti, ha lefekvés előtt a csillagos égboltot láthatja, annak nagyon ajánljuk a kempinges szállást. 
Jelenleg a kempinget, mint kiegészítő szállást tudjátok igénybe venni a meglévő szállásokhoz. 15 parcellával rendelkezünk, elektromos áram ellátása megoldható, mosdó zuhanyzási lehetőség az épületekben található.

Kemping:

15 sátorhely 1000 ft / sátorhely+250 ft /személy +IFA

Egyelőre csak a szállást foglalóknak kiegészítésként.